úterý 18. dubna 2017

Spotřebováno v první dekádě

Protože jsem na blog před koncem roku, stejně, jako na jeho začátku, neměla čas, spotřebovaných produktů je hodně. Protože ale byt není nafukovací, nechávala jsem jen ty obaly, jejichž produkty mě z nějakého důvodu zaujaly. Ať už v kladném, tak ale i záporném smyslu slova. Řada z nich se navíc bude opakovat, i proto jsem je ale schovávala - jsou to stálice a vážně je potřebujete :-D


Z tělové/vlasové kosmetiky jsem schovala produktů jen pár.
Volume sprej Redken - číst jste o něm mohli před několika dny. Je to součást výbavy mého "pana Božského Redkena" a vysvětlila jsem mu, že příště jdeme do inovované řady na objem.
Batiste suchý šampon - používám řadu let, višňová vůně se mi líbí a už mám nový ve své vlasové poličce.
Dove oxygen šampon - vůbec netuším, proč jsem si ho koupila. Nelíbí se mi balení, nelíbil se mi obsah. A to až do té míry, že jsem ho nakonec používala na umývání štětců. A ani na ty nebyl dobrý.
Yves Rocher sprchový gel malina + máta - jo, je to sprchový gel. Voní. Ale nakonec jsem vážně byla ráda, že je pryč. Dokázal to, co zatím žádný ze sprchových gelů této značky - vysušit kůži :-(
Micelární voda Garnie - zelenou micelárku jsem si nechala přivézt z Německa, u nás vloni v době, kdy jsem ji musela mít, nebyla dostupná, netuším, zda nyní už je a ani se po ní dívat nebudu. Stejně, jako růžová nebo olejová, ani tato mě nezaujala. A když slyším srovnání s Biodermou, tak vážně beru zbroj a táhnu do boje. Vážně ti, kteří micelárky od Garnieru přirovnávají k Biodermě, Biodermu zkoušely? Podívaly se, kolik make-upu kterou z nich stáhnou, kolik vatových tamponů použijí? Já mám pleť vážně šílenou a nedbá na moje domluvy, že by se měla na starý kolena umoudřit, ale právě proto si troufnu říct, že rozdíl není v ceně, ale v kvalitě. Tak.
Mary Kay peeling na ruce - Všimli jste si, jak málo se na různých blozích dočtete o Mary Kay? A když už, tak s výčitkami na multilevel a podobně? A víte co? Mně je úplně jedno, kolik lidí musí produkt uživit, než se dostane ke mně. Trh je plný produktů a vážně nechápu, proč blogerky nerozčiluje například to, že v kamenném obchodě musí produkt uživit mnohem více lidí (obchodními zástupci počínaje a prodavačkou konče), platí se za sklad, nájem a podobně. Nezkoušela jsem nikdy žádnou pleťovou péči této značky. Ale sáhněte mi na jejich make-upy a opět beru zbroj :-) Zpět k peelingu - je to peeling, má zrníčka, obrušuje. Krásně voní. Jo a zvládá i nohy :-D A nebyl první, který jsem o nich měla.
Tady už se budu opět opakovat:
Mane ´n Tail krém na ruce - chcete ho, potřebujete ho a je vážně úžasný. Rozepisovala jsem se o něm už ZDE
L ´Occitane krém na ruce - Miniaturu jsem dostala. Stále nevím, zda ho potřebuji v plném balení. Kdybych ale měla napsat tři krémy na ruce, které mám ráda, tak je to obřík Mane ´n Tail, Havlíkův bylinkový a pak tento.
Wonder Balm na vlasy Percy and Reed - byl součástí jedné krabičky krásy z Anglie - použila jsem ho a dál? Nic, nepotřebuji ho. Recenze na světových blozích má sice skvělé, ale moje vlasy se z něj na zadek rozhodně neposadily.

Declaré není značka, kterou by se blogy úplně plnily. Možná je to dané i cenou. Švýcarská značka se specializuje na citlivou pleť. Komplet všechny tyto produkty jsem dostala a bez toho, že by mi je kamarádka dala vyzkoušet, ani bych nevěděla, že tato značka existuje.
Jemné čistící tonikum rozhodně nebylo špatné. Jednalo se o "hrubší" produkt. Prostě jsem tam cítila cosi hrubšího, co se ale mojí pleti líbilo. Rozhodně stálo za vyzkoušení.
Miniatura krému mě přesvědčit nedokázala - jednalo se o hutnější produkt, používala jsem na noc. Po třech použitích ale nedokáži říci, zda je to hot or not...
Zkrášlující sérum pro zklidnění pleti (koupíte například ZDE). Máte rádi hydratační krok 3 od Clinique? A dokážete objektivně říci, že je po něm pleť lepší, než bez něj? A přesto ho kupujete? Tak něco podobného je toto sérum. Nedokáže vám vykouzlit samo o sobě krásnou pleť, ale "něco" v něm je. Něco, proč ho použijete pod každý krém. A proč je vám líto, že jste na jeho dně.... Po tomhle séru se mi rozhodně stýská. A až vypotřebuji všechny produkty, které mám v zásobě a nakoupím všechny, po nichž toužím vyzkoušet, vrátím se k němu.

A opět malé opakování :-)
Yves Rocher dvoufázový odličovač - tomu už jsem na blogu věnovala tolik úhozů, že by bylo trapné to opakovat :-) Je skvělý, je levný. Jen mi ho teď dali do nového balení, které se mi vůbec nelíbí.
SOS Lash Booster Eveline Cosmetics - nejprodávanější produkty na mém e-shopu jsou tyhle séra na řasy. Osobně jsem jich vypotřebovala už desítky. Aktuálně mám řas prodloužené, takže je nepoužívám, ale vždycky se k nim vracím.
Suchý olej Nuxe - jen otevřu tuhle lahvičku, jsem zpátky s celou rodinou na předloňské dovolené v Paříži, odkud jsem si ho i přivezla. Vrací se mi do koupelny opakovaně a používám ho jak na pleť, tak i na tělo a vlasy.
Měsíčkový krém Just - můj průvodce zimou. I když mám pleť problematickou, v zimě mi k tomu přibudou suchá místa. Tenhle krém dokázal přes noc paseku na pleti pěkně vyzmizíkovat. Rozhodně není jediným produktem této značky, kterou máme v rodině. Teď mám třeba na pleti jejich levandulový krém, který umí krásně zklidnit a je to takový můj víkendový kámoš, když nepoužívám make-up.
To, že moje pleť absolutně nespolupracuje s mými představami a vlastně i věkem, to se ví. Takže občas si musím pomáhat zabijáky problémů.
Vloni jsem se zamilovala do péče od Germaine de Capuccini PUREXPERT - kompletní přehled péče najdete ZDE. Rozhodně opakovaně kupuji exfoliační fluid, kterým dočišťuji pleť. O tomhle svém grálu jsem psala ZDE. Jejich krém byl lehoučký jako pírko, ale, ehm, nemládnu a vidím ho tak jako péči do 35 let :-)
Clearasil - Akut Pickel Gel je opět produkt, který se v mé koupelně objevuje pravidelně, stejně, jako Clinique - více ZDE

Miniatur jsem vyzkoušela velkou řadu. Za zmínku ale rozhodně stojí tahle trojka od Guerlain.
Opět odkáži asi na elnino.cz, kde je poměrně velký výběr.
Vyzkoušela jsem:
Guerlain Orchidée Impériale The Longevity Concentrate, což je sérum proti stárnutí pleti. V plném balení 30 ml stojí cca 5 tisíc korun. Na pleti bylo příjemné, o tom žádná, ale že by to byl největší silák, kterého jsem na pleť kdy dala, s ohledem na cenu, to asi ne.
Guerlain Abeille Royale medová pleťová maska - tak tady už je to o něčem jiném a ano, tuhle masku rozhodně chci. Přiznám se, že po deseti minutách by se měla z pleti opláchnout, ale já tak nějak neměla co smývat. Byla úúúúžasná! Cena na internetu se pohybuje kolem 1500 korun.
Guerlain Météorites Perles Base - Existuje vůbec někdo, kdo neslyšel o meteoritkách? Pokud ano, doporučuji googlit, protože to je ikonický produkt. Na druhé straně, to, že jsem o nich slyšela, neznamená, že je mám. Nemám, pudrům obecně moc nedám (milovaný M.A.C. si právě zacpal uši, protože jeho se to netýká), rozasňovače sice miluji, ale vzhledem ke struktuře své pleti nemůžu, takže meteoritky mě nechávají chladnou. Sběratele ve mně sice ne, ale stále ještě je přehlasován :-) Báze ze stejné řady je skvělá. Vydržela mi i v miniatuře nekonečně dlouho a výjimečně jsem měla pocit, že nemám okamžitě ucpané póry. a to navzdor tomu, že silikon je po vodě hned na druhém místě. Nemám pocit, že by mi báze nějak významně podržela make-up, ale dokázala úžasně rozzářit pleť. Takže, pokud sama sebe zase přesvědčím, že potřebuji bázi pod make-up, sáhnu rozhodně po této. I když je cena zhruba 1000 korun, při mém minimálním užívání mi vydrží dlouho. A nebude jen dalším kouskem do sbírky, který má pleť nesnese.


Tentokrát jsem představila opravdu jen minimum toho, u čeho jsem si sáhla na dno, hodně produktů chybí. Některé i proto, že o nich chci napsat samostatnou recenzi. Vyzkoušeli jste některé z těchto produktů? A potvrzuje se, že každá pleť je jiná, a to, co nesedlo mojí, ta vaše miluje?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)