pondělí 7. března 2016

Havlíkovy novinky 2016

O tom, že mám ráda produkty z Havlíkovy přírodní apotéky asi netřeba psát. Líbí se mi jejich "pohádka" u každého z produktů, líbí se mi, že fungují, jak mají a v neposlední řadě je mi sympatické i jejich balení. A protože se na blogu pro líbí články, v nichž jsou Havlíkovy produkty zmíněny, nemůžu jinak, než přinést i novinky, které spatřily světlo světa v letošním roce.

Foto k textu: http://www.havlikovaapoteka.cz/

Prvními novinkami jsou séra. Konkrétně Hraběnčino sérum a Bělící sérum. 
Hraběnčino sérum pro vyhlazení a vypnutí pleti má obsah 30 ml a jeho cena je na e-shopu 570,- korun. 
Vzhledem k návodu k použití, kdy je sérum určeno na třítýdenní kůru, je jasné, že jeho obsah Vám v koupelně nějakou tu dobu vydrží. Tedy za předpokladu, že máte zralou pleť, protože pro tu je přímo určen.
Podle "Havlíků" je sérum ověřené klinickou studií Pentavitin®, je určené především pro zralou a suchou pleť jako denní a noční péče.                                                                                     
"Přípravek je navržen pro unavenou, stárnoucí a povadlou pleť se známkami dehydratace pokožky. Přírodní komplex účinných hydratačních komponent zajišťuje pleti potřebnou vlhkost a chrání ji před ztrátou vody - uleví dehydrované pleti, intenzivně ji regeneruje a přináší osvěžení a pohodu. Klinické studie Pentavitin® potvrdily vyhlazení a vypnutí kůže, schopnost posílení její bariérové funkce, zjemnění povrchu kůže včetně vymizení suchých šupinek, a to při pravidelném používání již po dvou týdnech. Účinné látky Pentavitin®, avokádový olej, extrakt z brambor, vitamin E," říkají o séru Havlíci.

Druhým sérem je Bělící sérum s Jerlínem a extraktem z kiwi. Obsah je opět 30 ml, jen do peněženky sáhnete o něco hlouběji, stojí 670,- korun. Milovat jej bude pleť, kterou trápí nadměrná pigmentace, majitelka této pleti a séra zároveň jej bude používat dvakrát denně.

Havlíci o séru píší: "Bělící sérum pro pleť s nadměrnou pigmentací ověřené klinickou studií Synerlight™ 2 s Jerlínem a extraktem z kiwi.
Denní a noční péče.
Sérum je určeno pro zralou pleť trpící nadměrnou pigmentací a tvorbou pigmentových skvrn.
Klinické studie prokázaly, že v součinnosti s ovocným extraktem z kiwi má schopnost zpomalení syntézy melaninu, čímž zabraňuje pigmentaci. Díky tonizující a bělící funkci sjednocuje tón pleti. Zabraňuje také vzniku nových pigmentových skvrn.
Účinné složky - Synerlight™ 2 - kořen Jerlínu a kiwi extrakt, rakytníkový extrakt, makadamiový olej mateří kašička, meduňkový extrakt, vitamin E."

Osobně si sedím na prstech, abych okamžitě neobjednala mazadlo na obličej v podobě Andělského krému. Jedná se o noční péči, tedy krém, který mi v nabídce chyběl. Váhám z prostého důvodu. Moje pleť je neřád, občas mě trápí nějakou tou "neplechou" a krém není určen pro akneózní pleť. Nemám pleť vyloženě akneózní (jasně, teď se přemlouvám a hledám důvody, proč krém pořídit :-) ), problematická pleť jej může. Primárně je ale určen pro suchou, dehydrovanou a městem zatíženou pleť. A jsme u té pohádky - popis k tomuto krému opravdu doporučuji přečíst :-) Stojí za to a už jen ta pohádka je pro mě důvodem, proč po séru sáhnout :-) Havlíci marketing, mimo to, že i produkty, opravdu umějí :-) A pozor, může se prý klidně stát, že příští rok v nabídce nebude - Havlíci si zakládají na bio ingrediencích a ty se naplánovat prostě nedají. Aha, i tady se ukazuje, že přes přírodu nejede vlak.. 
Krém stojí 417,- korun a má obsah 30 ml.
"Krém pro pro andělsky hebkou tvář je noční emulze pro vyhlazený vzhled pleti s obsahem extraktu z hlíz brambory a mateří kašičky jež tvoří dokonalou kombinaci pro zachování svěžího vzhledu. 
S obsahem mateří kašičky, extraktů z hlíz brambory a meduňky lékařské, levandule, bambuckého másla a kyseliny hyaluronové.
Kombinace extraktu z hlíz brambory a mateří kašičky tvoří dokonalou kombinaci pro zachování svěžího vzhledu pokožky.
Krém je určen zejména pro suchou, dehydratovanou a městem zatíženou pleť a to zejména zralou. Lokálně doporučujeme k pravidelnému používání po dobu 30 dnů. Také je vhodná jako péče o pleť problematickou, kde je zapotřebí nastolit rovnováhu hydratace pleti. Nedoporučujeme použití pro aknózní pleť."
Ve dvou novinkách si přijdou na své i pánové. A to jak ti, kteří trpí problematickou pletí, tak i ti, kteří už mají pleť zralou.
Čistá pleť - krém pro muže s klinickou studií stojí 254,- korun (což opravdu není velká rána pro penězenku) a jedná se o lehký krém ověřený klinickou studií s kosatcem florentským, redukuje rozšířené póry a lesk pokožky a je vhodný pro akneózní a problematickou pleť.
Výsledky: klinické testy zaměřeny na problematickou pleť potvrdily, že směs složek extraktu oddenku kosatce florentského, zinečnaté soli a vitamínu A působí na pleť protizánětlivě a stahuje póry, navíc pomáhá regulovat tvorbu nadměrného mazu, a to již za 28 dní. Pokožka si postupně upraví rovnováhu v metabolismu lipidů, tkáně se regenerují ve své přirozené flóře. K zmírnění nebo odstranění problémů s akné je vhodné upravit i stravování a upřednostnit zejména zásadité pokrmy. Účinné složky: extrakt z kosatce florentského, propolis, rakytníkový a lopuchový extrakt, makadamiový a hroznový olej.  
Druhou novinkou je Krásný muž - výživný protivráskový krém. Tady je cena o dost vyšší, holt, pánové, kteří si chtějí dopřát kvalitní péči, musejí zaplatit více, než ti, které trápí "nadostatky". Cena za 30 ml je 563,- korun, ale upřímně, popis je opět tak vyvedený, že přemýšlím, že jej svému mužskému protějšku objednám jen proto, abych mu ho mohla tajně "umazávat" :-) 
Výživný anti-age krém ověřený klinickou studií, určený především pro zralou a suchou pleť.
Denní a noční použití.
Tento hutnější a výživný krém je určen především pro zralou a suchou pleť pro denní nošení, ale může být používán i jako noční krém a to pro všechny typy pleti. I přes vysoké procentuální zastoupení olejové fáze se produkt dobře vstřebává a zanechává jen lehoučký ochranný film na pokožce. Unikátní použití švýcarské účinné látky – buněk z kořene kostivalu lékařského - klinicky prokazuje zlepšení a zrychlení obnovy lidských kožních buněk, zjemnění a vyhlazení pokožky, zlepšení stavby kožního matrixu. Včelí produkty podporují regeneraci kožních buněk a propolis je velmi dobrým pomocníkem v boji proti zánětlivým procesům v kůži, u zralé pleti to mohou být například rozšířené a zanícené žilky či hormonální nerovnováhou vyvolané akné.
Jediné, co mě trochu brzdí, je návod k použití, kdy je vhodný i k vtírání do vousů :-D 
Poslední z novinek je Mycí gel na ruce. Za 194,- korun dostanete 300 ml gelu, který je napěchovaný, jak jinak, bylinkami. Mezi nimi například kopřivou, medem, rozmarýnem a grepem. Havlíci po použití gelu doporučují použít Krásné ruce a pod tenhle krém se můžu podepsat, stal se z něho můj Must Have a opravdu nemám aktuálně žádný (a že mám sbírku pořádnou), který by jej překonal.
Z aktuálních novinek je to vše, jejich přehled najdete například ZDE. Vlastně, po Vánocích jsem si posteskla, že v dárkovém balíčku, který neputoval ke mně, byla i mýdélka a já tu zelenala závistí. Na e-shopu už jsou k dispozici a ceny začínají na 25,- korunách. Jsou nádherně balená a budou super i jako malé dárečky.
Který produkt z Havlíkovy apotéky máte nejraději vy? Našli jste si u Havlíků svůj Must Have? Já ano, aktuálně mám 3 produkty, které objednávám a kupuji opakovaně a myslím si, že s těmito novinkami se řada oblíbenců rychle rozšíří :-) Vyzkoušeli jste už některou novinku? 





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář a čas, který jste článku věnovali :-)